Specialist voor de betonindustrie

Metaalindustrie Van Putten is een metaalbewerkend bedrijf met een bijzonder specialisme: we zijn toeleverancier voor de betonindustrie.

Opdrachtgevers weten ons te vinden voor mallen, kluizen, geharde slijtdelen en machineonderdelen voor tegelpersen, bandenmachines en machines voor aftransport. Zo zijn we uitgegroeid tot een specialist in verspaningstechnieken en gehard stalen slijtdelen.

Ervaring sinds 1925

Bij Metaalindustrie Van Putten combineren we historie met een toekomstgerichte mentaliteit. We hebben ervaring sinds 1925. Geen techniek of we zijn er in thuis. Van CNC-metaalbewerking tot las- en constructiewerk, met expertise die niet alleen in de betonindustrie is opgedaan maar ook in de spoorweg- en tuinbouwsector. Onze creativiteit zetten we in voor nieuwe producten, maar ook voor een professionele revisie.

Up-to-date machinepark

Het machinepark aan de Röntgenstraat 9 in Dordrecht is up-to-date. Daar gaan de nieuwste technieken - waaronder plasmasnijden en robotbeladen - hand in hand met het vakmanschap van vroeger. Ook hebben we een eigen harderij om ook de vinger aan de pols te houden in het stadium van de warmtebehandeling.

Korte lijnen, grote flexibiliteit

Met een klein team aan ervaren professionals houden we het complete proces in één hand. De communicatielijnen zijn kort, de flexibiliteit is groot. Met een klantvriendelijke aanpak kunnen we ook op korte termijn inspelen op uw vragen. We denken mee over praktische oplossingen en houden service hoog in het vaandel.

Dé specialisten in metaal

Daarom van Putten